Premium voer

 

 

 

 

 

Persbrokken

De persbrok van Jarco is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte van honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Door het gebruik van de juiste ingrediënten is deze voeding licht verteerbaar. De persbrok van Jarco bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. De persbrokken zijn perfect te combineren met de Jarco vleesvoeding.

Specials lijn

Soms heeft u hond iets extra’s nodig dan de premiumvoer. Daarvoor hebben we de volgende soorten:

Dinner Mix

Light

Active

High energy

Voor de gevoelige hond…

De Sensitive-lijn van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. De complete Sensitive lijn is uitermate geschikt voor gevoelige honden. Binnen de uitgebreide lijn zijn er verschillende producten die specifieke gevoeligheden oplossen. De Sensitive voedingen hebben bovendien een zeer gunstig effect op de huid- en vachtconditie van uw hond.

Uitgelicht: Specials lijn

Natural Dinner Mix is een premium vlokken-diner op basis van lam en is ontwikkeld in samenwerking met rashondenfokkers en wordt al meer dan 30 jaar gevoerd. De Natural Dinner Mix stimuleert de werking van het maag- en darmkanaal en zorgt zo voor een gezonde darmflora bij uw hond. Het kan ook als extra vezelbron worden gegeven aan honden die gras eten.

Natural Light op basis van rund is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde light voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan een verlaagde energiebehoefte van alle rassen te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Deze light voeding is uitermate geschikt voor honden met een neiging tot overgewicht (ook gecastreerde en gesteriliseerde honden) en de minder actieve hond.  

Natural Active op basis van kalkoen is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de verhoogde energie- en voedingsbehoefte van actieve honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Door het gebruik van kalkoen en iets meer eiwitten en vetten is deze voeding uitermate geschikt voor de actievere hond. Natural Active bevat ook glucosamine, chondroitinesulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. De Natural Active is door de extra eiwitten en vetten zeer smakelijk.

Natural High Energy op basis van kip is een zeer hoogwaardige, natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan honden te voeren met een sterk verhoogde energiebehoefte. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Door het hoge vet- en eiwitgehalte is deze voeding uitermate geschikt voor sporthonden, sledehonden, jachthonden, zogende- en drachtige teven en honden die moeten aansterken. Natural High Energy bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. De verhoogde calcium- en fosforverhouding zorgt voor herstel en ondersteuning van het lichaam.