Binnen 2 weken een diepgroen gazon én geld terug!
DCM Gazonstart is de ideale start voor jouw natuurlijke grasmat. En nu krijg je ook nog eens tot wel 20% van je aankoopbedrag terug wanneer je dit tussen 11 maart en 6 april bij ons koopt.
Deze gazonvoeding heeft een gelijkwaardige samenstelling als de DCM professionele meststof die wordt gebruikt door sportvelden, zoals voetbal-, korfbal- en rugbyvelden. Kwaliteit en resultaat zijn dus verzekert. Guus Meijer, voorzitten van de velden-commissie van voetbalvereniging MMO-Hoogmade, gebruikt al velen jaren DCM meststoffen voor het hoofd-, bij – en trainingsveld. “Onze grasmat ligt er dankzij DCM steeds mooi donkergroen en goed bespeelbaar bij. We zien graswortels tot een diepte van 20 cm.”

DCM Gazonstart bevat een uitgekiende formulering met een nadruk op stikstof, zodat je gazon binnen 1-2 weken diepgroen is. En hij kan dus al vroeg in het seizoen worden ingezet. Is het mooi weer en een aangename temperatuur dan zie je zelfs na een paar dagen al een diepgroen resultaat. Én met deze mini-korrel, die is samengesteld uit wel meer dan 10 organische grondstoffen die elk de juiste voeding op een ander moment afgeven, is een lange voeding van minimaal 100 dagen gegarandeerd. Bekijk hier de clip https://dcm-info.nl/hobby/video/1651/gele-plekken-in-het-gazon over je gazon bemesten in het voorjaar.