Hondenvoer

Wij vinden natuurlijke hondenvoeding heel belangrijk. Daarom hebben we natuurlijk hondenvoer met een hoog vleespercentage. Wil jij alleen het beste voor je hond? Kom dan langs. Wij hebben uitgebreide kennis van hondenvoeding en kunnen advies geven over het beste hondenvoer voor jouw hond.

We hebben naast gewone brokken ook geperste hondenbrokken, hypoallergene hondenvoeding en graanvrij hondenvoer. Deze soorten zijn geschikt voor gevoelige honden en honden met een intolerantie.

We werken met premium merken hondenvoer. Zo hebben wij hondenvoeding van Jarco, Profine, Sjef’s Cuisine, Prins, FarmFood, Natural Fresh Meat en Smølke.

Daarnaast hebben we een ruime keuze in natvoer van hoogwaardige merken, zoals Jarco, Profine, Sjef’s Cuisine en Rodi. In diepvriesvoer hebben wij ook een groot aanbod van  FarmFood.

Lekkere en verantwoorde snacks

Honden verdienen gezonde snacks. Veel hondensnacks en hondensnoepjes bevatten een hoog percentage suiker. Zeker als je een hond nog aan het trainen bent en dus vaak hondensnacks zoals snoepjes geeft, is het belangrijk om hier goed op te letten. Te veel suiker is voor honden net zo slecht als voor mensen. We hebben een groot assortiment gedroogd vlees. Hierin zitten geen toegevoegde suikers en kunnen prima als beloning en hondensnack dienen. Honden zijn er dol op! En voor de hypoallergene hond hebben we meerdere vleessoorten, zoals eend, konijn, vis en hert en hebben we ook graanvrije hondensnacks.  

Kom ook eens langs voor ons grote assortiment kauwartikelen. Voor een hond is het heerlijk om te kunnen kauwen op een bot en het is goed voor het gebit. Maar het is wel belangrijk om er altijd bij te blijven en de hond niet langer dan een half uur te laten kauwen.

WEETJE!

Wist je dat honden 10.000 keer beter kunnen ruiken dan mensen? Ook kunnen ze geuren proeven via hun bek door het orgaan van Jacobson.

Eigen merk hondekoekjes

Trots presenteren we onze eigen lijn met hondekoekjes.

Diverse soorten en maten koekjes verkrijgbaar in 350gr zakjes o.a. mergpijpjes, kluifjes, puppy koekjes, rollies, lam, maar ook graanvrij en glutenvrij koekjes. Daarnaast ook veel keus in moist koekjes in diverse smaken.

Kom en ervaar zelf de ruime keuze van ons Tuinwinkel Klinkers hondekoekjes