Ingang van Doe Het Zelf Klinkers

Doe Het Zelf Klinkers in Annen heeft haar deuren geopend!

Op dinsdag 26 juli was het dan eindelijk zover. Na lange voorbereidingen ging Doe Het Zelf Vakwinkel Klinkers open.

Op 1 juli heeft Hubo Kah voorgoed haar deuren gesloten aan de Kruisakkers. Jan Luurt en Tineke Klinkers vonden het zonde dat zo’n bedrijf verloren zou gaan voor het dorp en hebben daarom de stap genomen om de winkel voor te zetten op een nieuwe locatie. Uiteindelijk is besloten afscheid te nemen van de naam Hubo en onder eigen naam verder gegaan. Ondanks dat de naam Hubo niet meer op de gevel staat kunt u als klant nog steeds dezelfde producten, kennis en service verwachten.

Renate Kah zal als vertrouwd gezicht werkzaam blijven bij DHZ Klinkers en daar samen met Martin Menninga de klanten voorzien van de juiste hulp en adviezen.

Na de overname van de voorraad van Hubo Kah kon begin juli eindelijk begonnen worden met verhuizen en inrichten. In drie weken tijd is er veel werk verzet waarna op 26 juli de deuren geopend konden worden. In augustus hebben we al veel klanten mogen verwelkomen en veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Nog niet alles is klaar en aangevuld maar de basis staat er. De komende weken zal er nog hard gewerkt worden om de puntjes op de i te zetten. Medio september/ begin oktober zal er een feestelijke opening plaatsvinden.

Bij Doe Het Zelf Klinkers kunt u terecht voor al uw klus en bouwproducten zoals elektra, sanitair, pvc, gereedschap, schroeven en ijzerwaren, lijmen en kitten, verf van o.a. Histor en Sigma, hout,  huishoudelijke producten als bijv stofzuigerzakken etc.

Kom gerust eens binnen kijken en ervaar het brede assortiment!

Doe Het Zelf Klinkers is gevestigd aan Smalwolde 3 te Annen.

Tel. 0592-271359